I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Plakater
Plakater hos Gallerix
Plakater for alle rom

Plakater

Hos Gallerix kan du bestille plakater på nett som tilbyr noe for ethvert hjem og stil. Med stilige plakater og trykk skaper du en personlig stil i hjemmet ditt. Hos oss finner du trendy plakater og kunst og vi lanserer nyheter med utvalgte plakatmotiver hver uke. La deg inspirere og oppdag de nyeste trendene. Vi tilbyr alltid raske leveranser og lave priser. Velkommen til Gallerix!

Kjøp plakater og posters på nett


Fullstendig utvalg av plakater og posters på nett

Hos Gallerix så vil du finne et fullstendig utvalg av plakater på nett og noe fro alle smaker og interiørstiler. Vi har samlet sammen det best innen kunst og design, og gjort det tilgjengelig for alle. Stilig kunst og stilige nett plakater trenger ikke å koste en formue, det er heller det motsatte. Vår nettbutikk tilbyr et stort utvalg av veggkunst til rimelige priser som passer til alle stiler; alt fra rolige og vakre naturmotiver og imponerende storbysesign til fargerike eller dempende abstrakte plakater. Selv med det store utvalget i vår samling, så er det enkelheten til det skandinaviske design stilen som er hjertet av vår inspirasjon. Uansett om din interiør smak er mørk og dempet, eller fargerik med store åpne rom, så vil du kunne finne noe som tilfredstiller din smak blant vårt utvalg.Velg blant våre nye skandinaviske design eller moderne designtemaer, eller fra en av våre mange kategorier som botansike plakater, naturplakater, grafiske plakater, fotokunst, barneplakater eller moteplakater.

Kjøp vakre plakater og posters

Ønsker du å kjøpe plakater på nett bør du besøke Gallerix-home.no. Hos Gallerix finner du et bredt utvalg plakater og bilderammer som passer til alle typer rom og stiler. Velg oppføringer i kategorier som abstrakt, botanisk, animalsk, svart og hvitt, kjøkkentavler, teksttavler, natur- eller barnetavler.

Plakater for hvert rom

Vi tilbyr et stort utvalg av rimelige plakater og print, som med kvalitets bilderammer, tillatter deg å kombinere akkurat den type nav veggkunst som passer til din stil. Hos Gallerix vil du kunne finne stilige plakater 2023. Finn dine favoritter og match fra forskjellige kategorier for å lage din unike gallerivegg. Vi tilbyr populære og stilige plakater til alle smaker, fra geometrisk minimalisme og svart-hvitt fotokunst til levende og iøynefallende dyreplakater og naturmotiver. Eller ta en titt på de stilige plakatene fra kategorien byer og arkitektur med motiver som plakat New York, plakat Paris eller plakat Stockholm. Alle kan bli kombinert med våre en hvilken som helst av våre rammer i svart, hvit eller solid eik.

Bestselgere, trendy plakater og nyheter

Uansett om du vet hvordan plakat du ser etter eller om du ser etter inspirasjon, så vil det være enkelt å finne hva de ser etter. Vi har delt våre plakater inn etter kategorier, topplister og temaer så du enklere kan finne hva du ser etter. Under nye plakater så vil du kunne finne de nyeste ankomstene, under best selgere så vil du finne våre populære plakater og under stilige plakater så vil de se hva våre egne designere og illustratører tror er det beste fra sesongen. Er du på utkikk etter et spesifik motiv? Du kan søke etter navn, motiv og kategori, og om du ser etter kunst i en spesifik farge eller format (som horisontal eller vertikal), så kan du bruke søkefiltrene.

Bestill plakater på nett

Når du bestiller fra Gallerix så får du plakater av den høyeste kvalitet. Vi trykker på alderbestandig 200 grams papir med en matt og eksklusiv avsluttning. Papiret kommer fra den franske papirfabrikken Clairefontaine. Våre plakater er tilgjengelig i 4 forskjellige størrelser:

  • 21x30 cm
  • 30x40 cm
  • 50x70 cm
  • 70x100 cm
Vi sender de i ekstra trygge rør og lakkerte kartonger med ekstra støtsikker kvalitet for å kunne sikre trygge leveranser til deg som kunde. Alle våre leveringer blir sendt med Posten eller FedEx. I kassen så kan du betale raskt og enkelt med Klarna, som tilbyr kort, faktura og direkte betaling. Kjøp dine plakater og rammer fra oss hos Gallerix.

Vårt papir

  • 200 gram / m2
  • Tykt papir
  • Alderbestandig
  • Miljøsertifisert FSC
Miljøansvar

Når du velger å kjøpe plakater fra oss, så tar vi et ansvar sammen om å være ansvarlig for miljø og natur. Vårt trykkeri er miljøsertifisert og har svanemerke for renere produksjon, og strømmen som vi bruker kommer fra lokale produsenter. Gjennom organisasjonen OneTreePlanted, planter vi nye trær som, blant annet, renser luften vi puster inn og produserer nytt oksygen. For hvert tre vi bruker i produksjon av våre plakater, så planter vi to nye trær. På denne måten så forsikrer vi bærekraftig produksjon både nå og i fremtiden.

Kundeservice

Om du har noen spørsmål om våre plakater eller din bestilling, vennligst ta kontakt med vår kundeservice. Vi svarer som regel den samme dagen og alltid innen 24 timer på arbeidsdager. Du kan ta kontakt med kundeservice over e-post eller ved å fylle ut et skjema på nettsiden.