I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Størrelse
Sortering
Bruk filter

Metallrammer

Her finner du bilderammer i metall fra Gallerix. Våre metallrammer av høy kvalitet kommer med krystallklart pleksiglass og klips for enkel montering av plakaten. Alle metallrammer kan henges både horisontalt og vertikalt.

Kjøp en bilderamme i metall


Metallrammer for plakater

Hvis du ønsker å kjøpe en bilderamme i metall, besøk Gallerix-home.no. Hos Gallerix finner du et nøye utvalg av metallrammer av høy kvalitet. Alle bilderammer i metall kan henges både i liggende og stående format. Våre metallrammer har fleksible klips på baksiden som gjør at du enkelt og raskt kan montere plakaten i rammen. Alle rammer leveres med ekstra tykt plexiglass som beskytter plakaten din mot smuss og riper. Våre metallrammer har en profilbredde på 9 mm og en profildybde på 22 mm.

Enkel montering av metallrammen din

Alle modeller og størrelser av våre metallbilderammer er utstyrt med klips på baksiden, noe som gjør det raskt og enkelt å montere plakater i våre billige metallrammer av høy kvalitet. De kan henges i både stående og liggende format på veggen.

Krystallklart pleksiglass

Alle metallrammer i vårt sortiment er utstyrt med et ekstra tykt, knusefritt plexiglass. Ved levering er det en beskyttende plast på hver side av glasset som beskytter mot smuss og riper. Sørg for å fjerne den beskyttende plasten før du henger bilderammen på veggen.

Våre metallrammer

  • Høy kvalitet
  • Krystallklart pleksiglass
  • Slank profil
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Horisontal og vertikal montering