I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Størrelse
Sortering
Bruk filter

Eikerammer

Her finner du eikerammer fra Gallerix. Våre høykvalitets eikerammer leveres med krystallklart plexiglass og klips for enkel montering av plakaten. Alle eikerammer kan henges både horisontalt og vertikalt.

Kjøp eikeramme


Eikeammer for plakater

Hvis du ønsker å kjøpe eikerammer, bør du besøke Gallerix-home.no. Hos Gallerix finner du et nøye utvalg av høykvalitets eikerammer. Alle eikerammer kan henges både i liggende og stående format. Våre bilderammer laget av 100 % massiv eik har fleksible klemmer på baksiden som lar deg enkelt og raskt montere plakaten i rammen. Alle rammer leveres med ekstra tykt plexiglass som beskytter plakaten din mot smuss og riper. Våre bilderammer i eik har en profilbredde på 12 mm og en profildybde på 20 mm.

Enkel montering av eikerammen din

Alle modeller og størrelser av våre eikerammer er utstyrt med vriklips på baksiden, som gjør det raskt og enkelt å montere plakater i våre billige, høykvalitets eikerammer. De kan henges i både stående og liggende format på veggen.

Krystallklart pleksiglass

Alle eikerammer i sortimentet vårt er utstyrt med et ekstra tykt, knusefritt plexiglass. Ved levering er det en beskyttende plast på hver side av glasset som beskytter mot smuss og riper. Sørg for å fjerne den beskyttende plasten før du henger bilderammen i eik på veggen.

Våre eikerammer

  • Høy kvalitet
  • Krystallklart pleksiglass
  • 100 % massiv eik
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-sertifisert tre
  • Horisontal og vertikal montering