I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
William Morris Plakater Plakater
Brought to you by Gallerix
William Morris

William Morris Plakater

Her finner du et nøye utvalg plakater med unik kunst inspirert av den britiske kunstneren William Morris, aktiv i London på 1800-tallet. William Morris var en av de ledende skikkelsene i den britiske kunst- og håndverksbevegelsen. Han er blant annet kjent som designer av vakre mønstre til tapet og stoffer. William Morris plakater tilhører våre mest populære verk i kategorien abstrakte plakater.

Kjøp William Morris plakater


Plakater inspirert av William Morris

William Morris ble kjent over hele verden for sine unike og vakre mønstre for blant annet tapeter og stoffer. Våre plakater med motiver inspirert av William Morris er preget av dekorative abstrakte former, basert på hans design laget for tapet og stoffer. William Morris var en britisk kunstner, designer og forfatter og en ledende skikkelse i British Arts and Crafts-bevegelsen. Men han er mest kjent som designer av vakre mønstre til tapeter og mønstrede stoffer.

Historien om kunstneren

William Morris ble født 24. mars 1834 i Walthamstow i Waltham Forest nær London. I 1861 grunnla han sammen med Rossetti, Burne-Jones, Madox Brown og Webb firmaet Morris, Marshall, Faulkner & Co, som senere ble kjent som Morris & Co. Deres mønstrede stoffer og tapeter selges fortsatt i dag på lisens fra stoffprodusenten Sanderson & Sons og kan kjøpes for eksempel på varehuset Liberty i London. William Morris døde i 1896, 62 år gammel.