I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Svarthvite plakater Plakater
Brought to you by Gallerix
Alltid moderne

Svarthvite plakater

Svarthvitt er en udødelig stil som aldri går ut på dato. Vår samling av plakater i svarthvitt og gråskalaer kommer med motive som representerer mange forskjellige kategorier og de former en base for din bilde vegg. Svarte og hvite plakater er enkle å kombinere med hverandre, men også enkle å kombinere med plakater i farger og fra andre kategorier.

Svarthvite plakater


Kjøp svarthvite plakater og malerier

Ønsker du å kjøpe svarthvitt plakater og malerier bør du besøke Gallerix-home.no. En svarthvit plakat er en stilig og tidløs klassiker som passer inn i alle interiørstiler og rom. Svarthvite plakater er enkle å kombinere både med andre plakater og med annen dekor i hjemmet ditt. Svarthvitt plakater er den største og mest populære kategorien plakater med mange flotte motiver. Nesten annenhver kategori med plakater er representert her, fra fotokunst og fotografier til teksttavler, illustrasjoner og abstrakt kunst.

Komplett utvalg av svarthvitt plakater

Hos Gallerix finner du et bredt utvalg av svarthvite plakater fra mange forskjellige kategorier. Blant våre mest populære svarthvitt plakater er for eksempel fotografier fra byer som Paris og New York, fotografier av kjendiser som Roger Moore, Kate Moss og Sean Connery, vakre naturbilder, motebilder og abstrakte kunstplakater. Felles for dem alle er at de er tidløse, enkle å kombinere med hverandre og at de alltid gir et trendy inntrykk. Plakater i gråskala kan også kombineres med alle typer dekor og omkringliggende farger. La deg inspirere av vårt store utvalg av svarthvite plakater og finn dine egne personlige favoritter.

Dekorer med svarthvite plakater

Svarthvite malerier og plakater passer perfekt i ethvert rom, fra badet til hallen, og til stua og gangen. Siden kategorien svarthvite plakater kommer med motiver som vil passe perfekt i ditt hjem. Om dine plakater skal henge for seg selv så er det et perfekt valg å velge en av de større størrelsene som f.eks. 50x70 eller 70x100 cm. Om du skal bruke de på en kunst vegg så kan du velge å velge flere forskjellige størrelser, til og med de små størrelser som 21x30 og 30x40 cm. Kombiner de med rammer i svart. På den måten så vil du kunne beholde det glatte utseendet og få en perfekt følelse av fullstendighet på kunst veggen din.

Rammer for dine plakater i svarthvitt

Våre svarthvite plakater er tilgjengelig i fire forskjellige størrelser. 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Vi har svarthvitt plakater både i stående og liggende format, velg det som passer deg best. Kombiner dine plakater med kvalitetsrammene våre. Våre svarte og hvite rammer kommer med en dobbel finish som gir rammen en vakker og jevn glans. Vi har også rammer i eik. Alle våre rammer kommer med ekstra tykt krystalklart plexiglass. Du vil finne rammer i alle de størrelsene som passer til størrelsen du har valgt på din plakat. Bestill din svarthvite plakat fra Gallerix!