I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Størrelse
Sortering
Bruk filter

Svarte rammer

Her finner du svarte bilderammer fra Gallerix. Våre svarte rammer av høy kvalitet kommer med krystallklart pleksiglass og vriklips for enkel montering av plakaten. Alle rammer kan henges både horisontalt og vertikalt.

Kjøp svarte rammer


Svarte rammer for plakater

Hvis du ønsker å kjøpe svarte rammer, bør du besøke Gallerix-home.no. Hos Gallerix finner du et nøye utvalg av svarte bilderammer. Alle svarte rammer kan henges både i liggende og stående format. Våre svarte bilderammer har fleksible klemmer på baksiden som lar deg enkelt og raskt montere plakaten i rammen. Alle rammer leveres med ekstra tykt plexiglass som beskytter plakaten din mot smuss og riper. Våre svarte bilderammer har en profilbredde på 9-12 mm og en profildybde på 20-22 mm.

Svarte rammer i forskjellige materialer

Svarte rammer er tilgjengelig i både tre og metall. Våre svarte trerammer er laget av furu med dobbeltlakkert overflate i absolutt toppkvalitet. Dobbeltlags lakk gir en finere overflate og gjør rammen mer ripebestandig. Våre metallrammer har en halvmatt overflate. Svarte trerammer har en profilbredde på 12mm og en profildybde på 20mm. Svarte metallrammer har en litt smalere profilbredde på 9 mm og en profildybde på 22 mm.

Enkel montering av rammen din

Alle modeller og størrelser av våre svarte rammer er utstyrt med vriklips på baksiden, som gjør det raskt og enkelt å montere plakater i våre billige, høykvalitets svarte rammer. De kan henges i både stående og liggende format på veggen.

Krystallklart pleksiglass

Alle svarte rammer i vårt sortiment er utstyrt med et ekstra tykt, knusefritt plexiglass. Ved levering er det en beskyttende plast på hver side av glasset som beskytter mot smuss og riper. Sørg for å fjerne den beskyttende plasten før du henger bilderammen på veggen.

Våre svarte rammer

  • Høy kvalitet
  • Krystallklart pleksiglass
  • Dobbelt lakkert overflate
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-sertifisert tre
  • Horisontal og vertikal montering
Kundeservice

Har du spørsmål om våre svarte rammer, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Du kontakter kundeservice via kontaktskjemaet på nettsiden eller ved å sende oss en epost. Vi svarer alltid så raskt vi kan, normalt innen 24 timer. Velkommen til Gallerix!