I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Hilma af Klint Plakater Plakater
Brought to you by Gallerix
Hilma af Klint

Hilma af Klint Plakater

Her finner du et nøye utvalg plakater med unik kunst inspirert av den svenske maleren Hilma af Klint, en av impresjonismens pionerer i andre halvdel av 1800-tallet. Hilma af Klint er kjent for sine abstrakte malerier som kan sies å være visuelle representasjoner av komplekse filosofiske ideer og spirituelle konsepter.

Kjøp Hilma af Klint plakat


Plakater med motiver malt av Hilma af Klint

Hilma af Klint var en svensk maler og pioner innen abstrakt maleri. Hun var en del av en gruppe religiøse kunstnere kalt De Fem og som jobbet med et abstrakt og symbolsk formspråk basert på inspirasjon fra fremfor alt teosofien. Hennes abstrakte maleri varslet kunstnere som Wassily Kandinsky og Piet Mondrian. Hun er en av artistene som først fikk oppmerksomhet og anerkjennelse lenge etter hennes død.

Kunstneren Hilma af Klint

Hilma af Klint ble født 26. oktober 1862 på Karlberg slott i Solna, Stockholm. Hilma af Klints mest sentrale verk er serien Maleriene til tempelet, som hun laget i årene 1906-1915. De består av 193 malerier, fordelt på en rekke serier. Hilma af Klints malerier er ikke bare estetiske kunstverk, men fylt med symboler som kan tydes. Maleriene kan tolkes som budskap fra, eller som portaler til en annen dimensjon.