I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Størrelse
Sortering
Bruk filter

Hvite rammer

Her finner du hvite bilderammer fra Gallerix. Våre hvite rammer av høy kvalitet kommer med krystallklart plexiglass og vriklips for enkel montering av plakaten. Alle rammer kan henges både horisontalt og vertikalt.

Kjøp hvite rammer


Hvite rammer for plakater

Hvis du ønsker å kjøpe hvite rammer, bør du besøke Gallerix-home.no. Hos Gallerix finner du et nøye utvalg av hvite bilderammer. Alle hvite rammer kan henges både i liggende og stående format. Våre hvite bilderammer har fleksible vriklips på baksiden som lar deg enkelt og raskt montere plakaten i rammen. Alle rammer leveres med ekstra tykt plexiglass som beskytter plakaten din mot smuss og riper. Våre hvite bilderammer har en profilbredde på 9-12 mm og en profildybde på 20-22 mm.

Hvite rammer i forskjellige materialer

Hvite rammer er tilgjengelige i både tre og metall. Våre hvite trerammer er laget av furu med dobbeltlakkert overflatefinish i absolutt toppkvalitet. Dobbeltlags lakk gir en finere overflate og gjør rammen mer ripebestandig. Våre metallrammer har en halvmatt overflatefinish. Hvite trerammer har en profilbredde på 12mm og en profildybde på 20mm. Hvite metallrammer har en litt smalere profilbredde på 9 mm og en profildybde på 22 mm.

Enkel montering av bilderammen din

Alle modeller og størrelser av våre hvite rammer er utstyrt med vriklips på baksiden, som gjør det raskt og enkelt å montere plakater i våre billige hvite rammer av høy kvalitet. De kan henges i både stående og liggende format på veggen.

Krystallklart pleksiglass

Alle hvite rammer i vårt sortiment er utstyrt med et ekstra tykt, knusefritt plexiglass. Ved levering er det en beskyttende plast på hver side av glasset som beskytter mot smuss og riper. Sørg for å fjerne den beskyttende plasten før du henger bilderammen på veggen.

Våre hvite rammer

  • Høy kvalitet
  • Krystallklart pleksiglass
  • Dobbelt lakkert overflate
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-sertifisert tre
  • Horisontal og vertikal montering
Kundeservice

Har du spørsmål om våre hvite rammer, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice. Du kontakter kundeservice via kontaktskjemaet på nettsiden eller ved å sende oss en epost. Vi svarer alltid så raskt vi kan, normalt innen 24 timer. Velkommen til Gallerix!