I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Naturplakater Plakater
Brought to you by Gallerix
Naturen i hjemmet ditt

Naturplakater

Plakater og malerier med vakre naturbilder. Blant våre naturmotiver og naturfotografier finner du vakre landskapsbilder av blått hav, høye fjell, grønne skoger, skummende vann, rolige innsjøer, himmel og mye mer. La naturen inspirere interiøret ditt

Plakater med vakre naturbilder


Plakater med naturmotiver

Velkommen til naturen. Fantastiske naturmotiver med vakker landskap utsikt, høye fjell, innsjøer, jorder, grønne skoger og bølgende blått hav skaper en viss ro i interiøret ditt. Med natur plakater kan du lage en levende og koselig følelse som gir hjemmet ditt til et harmonisk og behagelig sted å være. Naturlige og behagelige farger fra skog, hav, strender og mark sprer en rolig og positiv følelse som bare naturfotografering kan.

Naturplakater på veggen

Vår samling av naturplakater har noe for enhver interiørstil. Natur plakater har lenge vært noen av våre mest populære plakater og vi har et bredt utvalg å velge mellom. Plakater med naturmotiv passer godt inn i alle rom i hjemmet ditt, men de gir en spesiell varm følelse på soverommet og i stuen. Velkommen naturen inn i hjemmet ditt og la den ta over veggene dine! Vi har naturmotiver i både farger og sort/hvitt. De er flotte alene, som perfekte par, eller til og med som en del av en større kunst vegg.

Dekorer med fargene i naturen

Å få den perfekte følelsen i interiøret handler ofte om å skape både kontrast og balanse, men mest av alt om å få de ulike delene av interiøret til å passe godt sammen. Ønsker du å lage en fin kunst vegg med natur plakater, så start med den natur plakaten du liker best, få den i større format, f.eks 50x70. Neste trinn er å velge noen mindre plakater som har matchende farger. Du vil snart se den perfekte balansen på kunst veggen din, og at disse forskjellige motivene passer sammen og skaper et vakkert bilde.

Papir av høy kvalitet

Våre naturplakater er trykt på 20 gram tykt premiumpapir med en vakker matt finish. Kombiner naturplakaten din med en av våre flotte rammer av høy kvalitet. Vi oppdaterer kontinuerlig vårt utvalg av naturplakater og gir ut nye motiver hver uke. Hos Gallerix kan du finne naturplakater for enhver smak og stil.