I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Størrelse
Sortering
Bruk filter

Sølvrammer

Her finner du sølvrammer fra Gallerix. Våre høykvalitets sølvrammer kommer med krystallklart pleksiglass og klips for enkel montering av plakaten. Alle rammer kan henges både horisontalt og vertikalt.

Kjøp stilige sølvrammer


Sølvrammer for plakater

Hvis du ønsker å kjøpe sølvrammer, besøk Gallerix-home.no. Hos Gallerix finner du et nøye utvalg av sølvrammer. Alle sølvrammer kan henges både i liggende og stående format. Våre sølvrammer har fleksible vriklips på baksiden som gjør at du enkelt og raskt kan montere plakaten i rammen. Alle rammer leveres med ekstra tykt plexiglass som beskytter plakaten din mot smuss og riper. Våre sølvrammer har en blank overflate. Sølvrammer har en profilbredde på 9mm og en profildybde på 22mm.

Enkel montering av sølvrammen din

Alle modeller og størrelser av våre sølvrammer er utstyrt med vriklips på baksiden, som gjør det raskt og enkelt å montere plakater i våre billige sølvrammer av høy kvalitet. De kan henges i både stående og liggende format på veggen.

Krystallklart pleksiglass

Alle sølvrammer i vårt sortiment er utstyrt med et ekstra tykt, knusefritt plexiglass. Ved levering er det en beskyttende plast på hver side av glasset som beskytter mot smuss og riper. Sørg for å fjerne den beskyttende plasten før du henger bilderammen på veggen.

Våre sølvrammer

  • Høy kvalitet
  • Krystallklart pleksiglass
  • Slank profil
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Horisontal og vertikal montering