I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Plakater av Sanna Wieslander Plakater
Brought to you by Gallerix
Sanna Wieslander

Plakater av Sanna Wieslander

Sanna Wieslander jobber som kunstner og illustratør gjennom sitt eget kreative studio SWART. Motivene hennes er skissert helt for hånd med blyant og blekk og deretter trykket på papir av høyeste kvalitet. Hun er en mangefasettert kunstner med et bredt repertoar og har gjennom årene laget illustrasjoner og malerier til alt fra porselen og plakater til foodtrucks og veggkunst.

Plakater av Sanna Wieslander


Plakater med motiver laget av Sanna Wieslander

Sanna Wieslander jobber som kunstner og illustratør. Hun brenner for alt kreativt i livet og har hatt en penn i hånden siden hun var et lite barn. Hun lager alle sine unike motiver for hånd i en detaljert blyantstil. Oppdag den unike samlingen hennes der dyr ofte er et tilbakevendende tema.

Kunstneren Sanna Wieslander

Sanna Wieslander jobber som kunstner og illustratør og har siden 2013 hovedsakelig jobbet med å illustrere motiver til plakater. De siste årene har hun også videreutdannet seg som forgylling, pyntemaler og overflatebehandler. I dag lever hun drømmen sin og jobber med alt fra illustrasjoner til forgylling og tradisjonelt dekorativt maleri.