I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.

Gallerix AB tar våre forpliktelser overfor kundene svært alvorlig. Dette inkluderer også håndteringen av informasjonen du gir oss. Vi forplikter oss til å overholde alle gjeldende lover og forskrifter som regulerer beskyttelse av personopplysninger i samsvar med den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR). I alle sammenhenger hvor personopplysninger kan bli behandlet av Gallerix AB eller av noen andre på Gallerix ABs vegne, iverksettes derfor alle rimelige og hensiktsmessige tiltak for å beskytte kundedata mot uautorisert tilgang, spredning, endring og ødeleggelse. Personvernforskriften beskriver hvordan vi håndterer personopplysninger som samles inn via nettsiden.

 

1. Når samler vi inn personopplysninger?
Det koster deg ingenting å se deg rundt og lese nettsiden vår. Vi ber deg kun oppgi e-postadressen din i følgende tilfeller:

1. Hvis du kjøper noe på nettsiden. Vi bruker Klarna som leverandør av kassen vår. Dette betyr at vi kan dele dine personopplysninger som kontaktinformasjon og bestillingsinformasjon med Klarna når kassen er lastet, slik at Klarna kan håndtere kjøpet ditt. Dine personopplysninger som deles behandles i henhold til Klarnas egen databeskyttelsesinformasjon.

2. Hvis du ønsker å delta i utlodning eller konkurranse

3. Hvis du ønsker å kontakte oss, send oss ​​en e-post eller få svar på en melding

4. Hvis du vil at vi skal sende deg e-post om nyheter og eksklusive tilbud

Vi samler inn personlige og forretningsmessige data (f.eks. navn og adresse) med ditt samtykke.

 

2. Hvordan bruker vi informasjonen?
For å behandle din bestilling må vi ha tilgang til visse opplysninger, f.eks. kredittkortinformasjon og faktureringsadresse. Denne informasjonen brukes kun til å administrere din bestilling og din bruk av nettstedet.

Du bestemmer selv om du vil gi oss tilgang til mer personlig informasjon. Vi samler inn personopplysninger slik at du kan logge inn på gallerix.se og gallerix.com, for å kunne varsle deg om konkurranseresultater, for å kunne sende deg e-post om oppdateringer, nyheter og spesialtilbud, for å kunne svare på spørsmål eller svare på kommentarer fra deg, og for å gjøre det mulig for deg å registrere deg for visse funksjoner på nettstedet.

 

3. Ditt samtykke
Vi sender deg oppdateringer på e-post med mindre du velger bort denne funksjonen.

 

4. Hvordan velger jeg bort å motta e-post?
Vår tilnærming er at en bruker skal kunne melde seg av e-postene vi regelmessig sender når som helst. Dette gjør du ved å klikke på "Avslutt abonnement"-lenken øverst eller nederst i e-posten du har mottatt. En annen måte er å sende en e-post til kundeservice. Enkelte e-poster som ordrebekreftelse, leveringsmelding og leveringsstatus kan ikke meldes ut da disse inneholder viktig bestillingsinformasjon etc.

Hvis du har bedt oss om å ikke sende deg flere e-poster, men likevel motta meldinger, kan det skyldes at e-postadressen du meldte deg av ikke er den samme som vi sender e-post til. Se etter adressen du har gitt oss og skriv denne inn i avbestillingen. Den enkleste måten å gjøre dette på er å svare på den uønskede e-posten.

 

5. Hvem håndterer dine personopplysninger?
Gallerix AB (og personene eller selskapene som er ansatte/underordnede av Gallerix AB som administrerer denne nettsiden, dens innhold og tjenester) administrerer og bruker personopplysningene du oppgir, for å kunne svare på spørsmål fra deg og forbedre og foredle vår tjenestetilbud slik at det dekker dine behov.

Vi utleverer kun personopplysninger til autoriserte partnere for kort- og fakturabetaling da disse dataene kreves for å kunne foreta en betaling.

I tillegg til dette, utleverer vi ikke opplysningene dine til andre parter uten ditt samtykke, bortsett fra i tilfeller der loven krever det, eller når du har vunnet en premie eller har bedt om å motta visse spesifikke opplysninger.

Vi selger aldri personopplysninger videre til andre selskaper.

Registrerte kunder har alltid rett til å be om et registerutdrag for å kontrollere hvilke opplysninger som er registrert. Personopplysningsansvarlig plikter på forespørsel fra den registrerte å rette opplysninger som er uriktige, ufullstendige eller villedende. Registrert kunde kan be om å få sine data slettet.

 

6. Bruk av informasjonskapsler
Vi bruker den såkalte informasjonskapsler for å gi våre kunder bedre service og se hvilke nettsider du som kunde er mest interessert i. En informasjonskapsel er en samling av data som et nettsted lagrer på datamaskinen din via nettleseren, og som kan hentes opp på et senere tidspunkt. Informasjonskapsler kan kun leses av nettstedet de kommer fra. Hovedformålet med informasjonskapsler er å identifisere brukeren og tilpasse hans/hennes opplevelse av nettstedet, for eksempel ved å hilse ham/henne med navn ved senere besøk på nettstedet. De fleste informasjonskapsler er kun aktive så lenge brukeren er på vår nettadresse eller besøker vår nettside. Informasjonskapsler inneholder ikke informasjon, som telefonnummer, e-postadresse eller annen kontaktinformasjon, som andre kan bruke for å kontakte deg. I nettleseren kan du angi om alle informasjonskapsler skal tillates eller om nettleseren skal vise en advarsel hver gang en informasjonskapsel søker tilgang til datamaskinen din. På den måten bestemmer du selv om du vil tillate det eller ikke.

 

7. Hva gjør vi for å beskytte dine personopplysninger?
Vi har implementert prosedyrer som sikrer at våre interne prosesser oppfyller våre strenge sikkerhetskrav. Vi gjør også vårt beste for å sikre at tredjeparter som samarbeider med oss ​​om vedlikehold av nettsider eller som håndterer kundebestillinger eller forespørsler, bruker de samme reglene for å beskytte personopplysninger de får tilgang til når de jobber med nettstedet eller betjener våre kunder. Ansatte som bruker kundenes personopplysninger for å yte ønsket tjeneste har kun begrenset tilgang til dataene. All overføring av personopplysninger er kryptert via SSL eller tilsvarende kryptering. Alle passord som legges inn av kunden lagres i kryptert form i våre databaser.

 

8. Lenker til andre nettsteder
Vår nettside inneholder lenker til andre nettsider som vi bruker eller ønsker å anbefale. Vi er imidlertid ikke ansvarlige for nettinnholdet eller personvernpraksisen til andre selskaper. Hvis du besøker et annet nettsted, bør du gjøre deg kjent med selskapets retningslinjer for personvern og andre regler.

 

9. Endringer i personvernreglene
Eventuelle endringer i vår personvernerklæring vil bli annonsert her.

Dersom Gallerix AB bestemmer seg for å gjøre omfattende endringer i reglene for hvordan vi håndterer personopplysninger, vil vi innhente ditt samtykke før endringene iverksettes.

 

10. Er det noe mer jeg bør vite?
I tillegg til tilfellene nevnt ovenfor, videreformidler Gallerix AB IKKE noen opplysninger til tredjeparter, bortsett fra i tilfeller der loven krever det.

 

© Gallerix AB 2020. Alle rettigheter forbeholdt.