I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Tekstplakater Plakater
Brought to you by Gallerix
Sitater og ordtak

Tekstplakater

Våre typografiske plakater har blitt designet til å gi deg det mest minneverdige, inspirerende og essensielle budskapet i silige fonter og bokstaver. De kan være våre mest universelle og visuelt nøytrale plakater, som gir deg muligheten til å henge de hvor som helst og kombinere bildene som du er så glad i. Med ideer er det spesielt viktig for deg å ikke være begrenset av stilistiske hensyn: derav nøytraliteten og enkelheten til denne ide drevne sjangeren av vegg kunst. Fargen på veggen eller møblene dine vil ikke hinder deg når det kommer til å dekorere med ting som lyser opp hverdagen din.

Plakater med sitater og tekst


Plakater med tekst og sitater

I vår kategori tekst plakater så vil du kunne finne plakater med sitater, plakater med ord med kul typografi. Plakater med tekst og ord er fint å kombinere med kunst plakater og illustrasjoner, når du lager din kunst vegg. Tekst plakater, ofte hvite med svart tekst, bryte av og skape dynamikk i større sammenhenger. Dessuten så er tekst plakater interessante å lese og se på. Uansett hvilken stil du velger for ditt hjem, så er det alltid plass til stilige tekst plakater. Hvilke ord vil du velge?

Stort utvalg av plakater med tekst

Hos Gallerix finner du et stort utvalg plakater og malerier med tekst i ulike design og stiler. Blant våre favoritter og bestselgere er klassiske ordtak som "Together is out favorite place to be", "Peace of mind", Home, Hope og Love. Vi har også et bredt utvalg av grafiske tekstplakater og teksttavler med plakater som "Coco Chanel", "A real man ruins lipstick not mascara" og "Move over coffee". Blant våre sitatplakater, det vil si plakater med ordtak og sitater, er det mange alternativer å velge mellom. Vi har sitater fra artister, musikere, filmer og berømte personer.

Rammer for dine tekstplakater

En vakker tekstplakat vil også trenge en vakker ramme. Både våre tekstplakater og rammer kan få i størrelsene 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Vi printer våre tekstplakater på 200 gr premium høykvalitets papir. Bestill dine plakater og rammer fra Gallerix. Velkommen!