I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Japandi plakater Plakater
Brought to you by Gallerix
Japandi

Japandi plakater

Japandi er en moderne interiørstil som blander japansk minimalisme og skandinavisk design. Stilen er preget av motiver som er lyse, naturlige og tidløse.

Japandi plakater


Japandi

Oppdag Japandi, interiørdesignstilen som tar sin opprinnelse fra enkelheten til japansk minimalisme og funksjonaliteten til skandinavisk design. La deg inspirere av kunstmalerier laget av noen av de største malerne innen japansk kunst. Balanserte farger, vakre illustrasjoner, naturlig og tidløst er noen av elementene som kjennetegner den japanske interiørstilen. Med japandi får du det beste av både japansk og skandinavisk stil.

Hva er Japandi?

Japandi er en moderne interiørdesignstil som blander elegansen til japansk minimalisme med funksjonaliteten til skandinavisk design. Stilen er preget av motiver som er lyse, naturlige og tidløse. Ønsker du å kjøpe japandi-plakater bør du besøke Gallerix-home.no. Hos Gallerix finner du et stort utvalg japanske plakater med motiver malt av kjente japanske kunstnere som Utagawa Kunisada, Hashiguchi Kiyoshi, Ohara Koson, Katsushika Hokusai og Ogata Gekko.