I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Fashion plakater Plakater
Brought to you by Gallerix
Make a Fashion Statement

Fashion plakater

Våre stilige moteplakater i kategorien Mote tilbyr noe for alle interiørfans. Trendsikre hjemmet ditt med en av våre vakre illustrasjoner, stilige motebilder eller nøyaktige sitater. Match fint med plakater fra kategorien teksttavler eller fotokunst for å lage stilige kombinasjoner som garantert vil imponere.

Fashion og Mote plakater


Trendy moteplakater

Ønsker du å kjøpe moteplakater bør du besøke Gallerix-home.no. I kategorien Mote finner du utvalgte moteplakater med moteinspirerte motiver innen stil, skjønnhet, tilbehør, sko, sminke og klær. Moteplakater skiller seg ut gjennom mye holdning, kule budskap, kreative bilder og vågale motiver. Moteplakater er ofte helt unike i sitt kreative uttrykk, uansett om det er et foto, en teksttavle, en illustrasjon eller en kunsttavle. De fleste av våre moteplakater er tatt av kjente motefotografer eller designet med hjelp av motestylister.

Teksttavler med mote

Tekstplakater med kjente sitater og ordtak er fine å kombinere med motefotografier. De passer eksepsjonelt godt som en del av en større kunst vegg hvor tekstplakater skaper en kontrast og rom, som gir helheten en flott balanse. Blant våre tekstplakater i kategorien Mote plakater finner du sitater og ordtak fra kjente moteikoner, hus og andre kjendiser som Coco Chanel og Marc Jacobs. Mote plakatene våre, både de i farger og i svart-hvitt, er spesielt vakre på veggene på soverommet, i gangen eller i stua.

Moteplakater til bildeveggen

En bildevegg med moteplakater i ulike formater utstråler både følelse og holdning. Kombiner gjerne store moteplakater med små flotte bilder og teksttavler for å skape variasjon. En stor sort/hvit moteplakat kan for eksempel kombineres med en blanding av moteplakater både i farger og svart-hvitt i litt mindre format. Våg å la de tøffe bildene ta plass!

Moteplakater på nett

Våre moteplakater passer for deg som er ute etter plakater med tøffe motiver og mye attitude. Våre moteplakater finnes i størrelsene 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100cm. Vi trykker alle plakater på et 200 grams matt premium papir av virkelig høy kvalitet. Ram inn moteplakatene dine med en av våre stilige bilderammer i sort finish, hvit finish eller solid eik.