I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
kr 279,00 kr 195,30
Brought to you by Gallerix
Hvilken by vil du velge?

Plakat kart

Design et helt unikt plakat kart fra alle steder i verden. Alle kartene er tilpasset basert på en av våre maler. Velg fargekombinasjonene som du ønsker deg og hvilken type eller ramtrykk som du tror passer bildet ditt best.
Tilpass tekst og stil
Trendy kart fra Gallerix
Flere størrelser
fra kr 195,30 kr 279,00
Opprett her
Kundene våre på Instagram
La deg inspirere av det andre har skapt. Finn dine favoritter og lag ditt eget unike kart.

Lag ditt eget kart


Plakat kart fra Gallerix

Plakat kart er ikke bare et kart. Eller en plakat. Plakat kart er et personlig kart med et helt unikt design, designet basert på en plass, eller en viktig hendelse på et sted, som ofte betyr noe spesielt. Hvor ble du født? Hvor vokste du opp? Hvor bor du? Hvor møtes dere eller hvor giftet dere, dere? Mulighetene er mange når det kommer til å lage et kart, som et verdenskart, by kart, populær eller ikke så populær plass i verden. Hvilken plass vil du velge?

Lag ditt eget kart

Det å lage og bestille plakat kart er veldig enkelt. Ta turen over til design verktøyene dine, og start ved å velge stedet du ønsker for ditt kart. Det kan være et land, en by eller et annet sted i verden som du ønsker å bruke. Med vårt GPS verktøy, så kan din plass automatisk bli funnet og printet på bunn av ditt kart. Om du forandrer plassen så vil koordinatene endres. Du kan også velge å ikke inkludere koordinatene og heller skrive noe som du ønsker å skrive der. Det kan være et minne, et navn, en hilsen, en melding eller en liten notat. Du velger.

Tilpass tekst, stil og farge

I trinn 1, når du starter å tilpasse plakat kart, velg teksten som vil vises på plakaten din. Navnet på stedet som du har valgt vil automatisk bli printet som overskrift, men dette kan bli endret om du ønsker det. Under overskriften så er det en underoverskrift som automatisk vl bli printet som landet til stedet som du valgte. Dette kan også bli endret om du skulle ønske det. Om stedet du valgte er Stockholm, så vil tittelen på kartet ditt bli Stockholm og underoverskriften vil være Svergie. Denne teksten kan bli endret og tilpasset til, f.eks., "Hvor vi møte hverandre " eller "Hvor vi giftet oss ". I trinn 2 hvor du designer ditt eget kart, velg først et tema. Temaet kontrollerer designet av ditt kart. Velg fra stiler som "Original", "Basic", "Modern", "Boxed" og "Gin". Så velger du den stilen som skal være grunnlinjen av hvordan din plakat skal se ut. Her kan du velge mellom "Klassisk" hvor det er stilen for et klassisk kart deler, "Plakat" som rammer ditt kart med en vakker tynn hvit ramme, eller "Kantløs" Som er et valg hvor kartet ditt dekker hele plakaten. Deretter så kan du velge hvilken farge du ønsker på karet ditt og til slutt så kan du velge om du ønsker hvitt eller svart veinett. Alle de forskjellige valgene gir deg hundrevis av forskjellige design, så du kan lage ditt helt unike kart.

Ramme til ditt kart

Forsikre at ditt innrammede kart blir er vakkert design på veggen din. Vi har valgt ut et utrolig utvalg av rammer av høy kvalitet i svart, hvitt eller eik. Våre rammer er tilgjengelig i matchende størrelse til plakater som kommer i størrelsene 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Det vil se veldig vakkert ut med 2 plakat kart ved siden av hverandre som det perfekte paret.

Vårt papir

  • 200 gram/m2
  • Vakke matt overflate
  • Tykt papir
  • Aldersbestandig
  • FSC miljøsertifisert

Miljøansvar
Når du velger å kjøpe plakater og kart hos oss tar vi sammen ansvar for miljøet og naturen vår. Vårt trykkeri er miljøsertifisert og innehar det nordiske Svanesertifikatet, som sikrer ren produksjon og strømmen vi bruker kommer fra lokale produsenter. Gjennom organisasjonen OneTreePlanted planter vi nye trær som blant annet renser luften vi puster inn og produserer nytt oksygen. For hvert tre vi bruker til å lage plakatene våre, planter vi to nye. På denne måten sikrer vi bærekraftig produksjon både i dag og i fremtiden.

Kundeservice

Om du skulle trenge hjelp med din bestilling eller om du har noen spørsmål angående våre kart, vennligst ta kontakt med kundeservice over et skjema som du finner på vår hjemmeside eller ved å sende oss en e-post. Vi svarer som regel innen 24 timer. Velkommen!