I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Størrelse
Sortering
Bruk filter
Bilderammer
Rammer hos Gallerix
Vakre bilderammer

Bilderammer

Med våre bilderammer lager du veggkunst av høy kvalitet som rammer inn og gir plakatene dine et vakkert og fremtredende inntrykk. Alle bilderammer er produsert med vriklips for enkel montering av plakaten din og alle modeller er utstyrt med kroker som gjør at de kan henges både vertikalt og horisontalt. Våre bilderammer leveres med et ekstra tykt krystallklart plexiglass.

Kjøp bilderammer på nett


Bilderammer for plakater

Skal du kjøpe bilderammer? Da bør du besøke gallerix-home.no. Hos Gallerix finner du et komplett utvalg bilderammer av høy kvalitet, men til en lav pris. Vi har billige bilderammer i flere forskjellige størrelser med et nøye utvalg bilderammer til plakater i størrelsene 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Alle størrelser har en fin, tynn profil som er 9-12mm bred og 20-22mm dyp. Alle bilderammer kan henges både vertikalt og horisontalt for å passe til plakatene dine.

Bilderammer i forskjellige farger og størrelser

Vi tilbyr et nøye utvalg bilderammer laget av tre og metall. Våre trerammer i sort og hvit farge har dobbeltlakkert overflate, som gir en jevn og perfekt overflate uten defekter. Våre eikrammer er laget av 100 % solid eik med en vakker naturlig finish. Metallrammer finnes i fargene svart, gull, sølv og kobber.

Enkel montering av rammen din

Alle modellene og størrelsene på våre rammer kommer med klips bak, som gjør det enkelt og raskt å montere plakatene. De kommer også med monteringskroker som gir deg muligheten til å henge opp horisontalt og vertikalt hengig av motivet.

Krystallklart plexiglass

Alle våre rammer kommer med en ekstra tykk, bruddsikker plexiglass. Når det blir levert så er det plastikk på begge sidene av glasset, som beskytter det fra møkk og riper. Veldig forsiktig fjern plastikken før du henger din ramme på veggen.

Våre bilderammer

  • Høy kvalitet
  • Krystallklart plexiglass
  • Dobbelt lakkert overflate
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Horisontal og vertikal montering
Kundeservice

Om du har spørsmål om våre rammer, så ta kontakt med vår kundeservice. Du kan ta kontakt med kundeservice gjennom et skjema på hjemmesoden eller ved å sende en e-post Vi svarer alltid så raskt som vi kan, normalt innen 24 timer. Velkommen til Gallerix!