I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Størrelse
Sortering
Bruk filter

Trerammer

Her finner du bilderammer i tre fra Gallerix. Våre trerammer av høy kvalitet kommer med krystallklart pleksiglass og vriklips for enkel montering av plakaten. Alle trerammer kan henges både horisontalt og vertikalt.

Kjøp bilderammer i tre


Trerammer for plakater

Hvis du ønsker å kjøpe bilderammer i tre, besøk Gallerix-home.no. Hos Gallerix finner du et nøye utvalg av trerammer av høy kvalitet. Alle trerammer kan henges både i horisontalt og vertikalt format. Våre bilderammer i tre har fleksible vendeklemmer på baksiden som lar deg enkelt og raskt montere plakaten i rammen. Alle rammer leveres med ekstra tykt plexiglass som beskytter plakaten din mot smuss og riper. Våre trerammer har en profilbredde på 12 mm og en profildybde på 22 mm.

Enkel montering av trerammen din

Alle modeller og størrelser på våre bilderammer i tre er utstyrt med vriklips på baksiden, som gjør det raskt og enkelt å montere plakater i våre billige trerammer av høy kvalitet. De kan henges i både stående og liggende format på veggen.

Krystallklart pleksiglass

Alle trerammer i vårt sortiment er utstyrt med en ekstra tykk, knusfri plexiglass. Ved levering er det en beskyttende plast på hver side av glasset som beskytter mot smuss og riper. Sørg for å fjerne den beskyttende plasten før du henger bilderammen i tre på veggen.

Våre trerammer

  • Høy kvalitet
  • Krystallklart pleksiglass
  • FSC-sertifisert tre
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Horisontal og vertikal montering