I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Størrelse
Sortering
Bruk filter

Kobberrammer

Her finner du kobberrammer fra Gallerix. Våre kobberrammer av høy kvalitet kommer med krystallklart pleksiglass og klips for enkel montering av plakaten. Alle rammer kan henges både horisontalt og vertikalt.

Kjøp kobberrammer


Kobberrammer for plakater

Hvis du ønsker å kjøpe kobberrammer, besøk Gallerix-home.no. Hos Gallerix finner du et nøye utvalg av kobberrammer. Alle kobberrammer kan henges både i horisontalt og vertikalt format. Våre kobberrammer har fleksible vriklips på baksiden som gjør det enkelt og raskt å montere plakaten i rammen. Alle rammer leveres med ekstra tykt plexiglass som beskytter plakaten din mot smuss og riper. Våre kobberrammer har en blank overflate. Kobberrammer har en profilbredde på 9mm og en profildybde på 22mm.

Enkel montering av kobberrammen din

Alle modeller og størrelser av våre kobberrammer er utstyrt med vriklips på baksiden, som gjør det raskt og enkelt å montere plakater i våre billige kobberrammer av høy kvalitet. De kan henges i både stående og liggende format på veggen.

Krystallklart pleksiglass

Alle kobberrammer i vårt sortiment er utstyrt med en ekstra tykk, knusfri plexiglass. Ved levering er det en beskyttende plast på hver side av glasset som beskytter mot smuss og riper. Sørg for å fjerne den beskyttende plasten før du henger kobberbilderammen på veggen.

Våre kobberrammener:

  • Høy kvalitet
  • Krystallklart pleksiglass
  • Slank profil
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Horisontal og vertikal montering