I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.

Bildevegger

Kjøp en komplett bildevegg laget av våre dyktige designere og dekoratører. Her har vi samlet våre bildekollasjer og delt dem inn etter antall bilder, farge og kategori slik at du raskt og enkelt kan finne det som passer ditt hjem og din personlige stil.

Bildevegg Inspirasjon


Inspirasjon til bildevegger

Velkommen til vår inspirasjonsside med bildevegger. Her finner du flotte bildevegger med plakater og rammer laget av våre egne designere og dekoratører. Hver bildevegg er unik og satt sammen for å harmonere i et bestemt rom eller basert på en veggfarge. Bruk gjerne vår sorteringsfunksjon og sorter etter rom eller veggfarge når du leter etter inspirasjon.

Kjøp komplett bildevegg

Å lage din egen unike bildevegg kan være både vanskelig og tidkrevende. Finn inspirasjon blant våre bildevegger og bestill hele bildeveggen komplett slik den er designet av våre dyktige dekoratører, eller juster antall og størrelse etter behag og smak. Du kan enkelt velge bort en plakat eller bilderamme hvis bildeveggen vår er for stor eller du ønsker å endre et bestemt motiv eller en bilderamme. Tilpass etter dine egne preferanser!

Sorter bildevegg etter rom og farge

En god måte å finne den rette kombinasjonen av plakater til en bildevegg er å ta utgangspunkt i fargen på veggen din. Å kombinere farger som matcher hverandre er avgjørende for å skape en vakker helhet der bildeveggen harmonerer med rommet og med andre møbler. Med vår sorteringsfunksjon kan du enkelt sortere bildeveggene våre etter veggfarge når du leter etter inspirasjon. Du kan også velge å sortere etter rom, for eksempel stue, soverom, arbeidsrom eller barnerom, og raskt finne flotte bildevegger spesiallaget for å passe akkurat her.

Trendy bildevegger

Vi oppdaterer siden vår jevnlig med bildevegger og lanserer nye flotte bildekollasjer tilpasset sesongens farger og trender. Tilpass deg selv eller bestill en bildevegg laget av våre egne dekoratører. Du kan selvfølgelig lage din egen unike bildevegg ved å bytte ut en av plakatene vi har valgt ut med en plakat du synes passer bedre. Vi har mer enn 3500 unike plakater å velge mellom!

Bildevegger i forskjellige rom

Vi har bildevegger sortert i følgende rom:

  • Bildevegg Stue
  • Bildevegg Soverom
  • Bildevegg Barnerom
  • Bildevegg Hjemmekontor
  • Bildevegg Kjøkken

Maler for bildevegger

Å bygge en bildevegg kan kreve planlegging. Bruk våre maler for å finne størrelsen og kombinasjonen av bilderammer som passer ditt rom og overflaten du har tilgjengelig. Vi har maler for både små, mellomstore og store bildevegger med mål på både bredde og høyde. Du finner våre maler for bildevegger her.