I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Størrelse
Sortering
Bruk filter

Gullrammer

Her finner du gullrammer fra Gallerix. Våre høykvalitets gullrammer kommer med krystallklart pleksiglass og klips for enkel montering av plakaten. Alle rammer kan henges både horisontalt og vertikalt.

Kjøp stilige gullrammer


Gullrammer for plakater

Hvis du ønsker å kjøpe gullrammer, bør du besøke Gallerix-home.no. Hos Gallerix finner du et nøye utvalg av gullrammer. Alle gullrammer kan henges både i liggende og stående format. Våre gullrammer har fleksible vriklips på baksiden som lar deg enkelt og raskt montere plakaten din i rammen. Alle rammer leveres med ekstra tykt plexiglass som beskytter plakaten din mot smuss og riper. Våre gullrammer har en blank overflate. Gullrammer har en profilbredde på 9mm og en profildybde på 22mm.

Enkel montering av gullrammen din

Alle modeller og størrelser av våre gullrammer er utstyrt med vriklips på baksiden, som gjør det raskt og enkelt å montere plakater i våre billige gullrammer av høy kvalitet. De kan henges i både stående og liggende format på veggen.

Krystallklart pleksiglass

Alle gullrammer i vårt sortiment er utstyrt med en ekstra tykk, knusfri plexiglass. Ved levering er det en beskyttende plast på hver side av glasset som beskytter mot smuss og riper. Sørg for å fjerne den beskyttende plasten før du henger bilderammen på veggen.

Våre gullrammer

  • Høy kvalitet
  • Krystallklart pleksiglass
  • Slank profil
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Horisontal og vertikal montering