I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Dyreplakater Plakater
Brought to you by Gallerix
Et rom fullt av liv

Dyreplakater

Våre vakre og stilige plakater med dyremotive passer seg til de fleste rom og dekorstiler. Formene og fargene av dyrene både inspirerer og imponerer oss til å virkelig pynte opp galleriveggene. Mix og match dyreplakter med andre kategorier for å opprette ditt egne og vakre bildevegg.

Dyreplakater og plakater med dyr


Kjøp dyreplakater

Ønsker du å kjøpe dyreplakater bør du besøke Gallerix-home.no. Hos Gallerix finner du et bredt utvalg av dyremalerier og dyreplakater med fantastiske bilder av dyr som løve, tiger, hest, sjiraff, ugle, bjørn, sebra, flamingo og elefant. Det finnes også dyremalerier med insekter og fugler som kompletterer samlingen av malerier med ville dyr. Det felles er at plakater med dyr berører og gir liv til interiøret ditt på en måte som få andre kategorier plakater gjør. Dyreplakater er godt likt av både voksne og barn, ofte en stor favoritt hos barn.

Dyreplakater i din dekor hjemme

Det å bruke dyreplakater i din dekor hjemme er den perfekte måten til å få litt natur i ditt hjem. Blant våre dyreplakater så vil du finne vakre bilder, stilige dyreillustrasjoner, kunstmalerier og tekstplakater. Vi har dyreplakater i både farger og i svart og hvitt. Svart og hvitt dyreplakater passer perfekt sammen med moderne dekorasjoner og de er også enkle å kombinere med plakater fra andre kategorier. Vi bruker ofte dyreplakater når vi designer vår egne veggkunst. Om du ser etter inspirasjon, så anbefaler vi at du tar en titt på en av bildeveggene våre som du vil kunne finne her på denne nettsiden eller på Instagram.

Ville dyr

Bilder og fotografier av ville dyr har alltid fascinert. Vakre dyr fra hele verden i sitt naturlige miljø. La våre plakater med dyr bli en naturlig del av interiøret eller bildeveggen din. Vakre plakater av elefant, løve, tiger, leopard, sebra, hest, bjørn eller fugler. Vi har et bredt utvalg plakater med dyr og flere av våre dyreplakater er blant våre bestselgere. Plakater med dyr er fine å henge både enkeltvis i litt større format eller som del av en større bildevegg.

Dekorer med dyremotiver

Våre dyreplakater finnes for både store og små, voksne og barn. Vakre bilder av ville dyr er egnet for å dekorere stuen, gangen, spisestuen eller soverommet. I kategorien barneplakater er det plakater med søte illustrasjoner av dyr, fine bilder og lekne dyremalerier med tegneserier. Alle våre plakater med dyr finnes i størrelsene 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Ram inn dyreplakaten din med en av våre stilige og høykvalitets bilderammer i sort finish, hvit finish eller solid eik.