I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Kunstplakater Plakater
Brought to you by Gallerix
Kjente Kunstnere

Kunstplakater

På denne siden har vi samlet alle våre plakater med kunst inspirert av kjente kunstnere. Her finner du malerier og illustrasjoner med inspirasjon fra blant andre Paul Klee, Claude Monet, Henri Matisse, Katsushika Hokusai og Pablo Picasso.

Kunstplakater og kunstmalerier


Kjøp kunstplakater og kunstmalerier

Ønsker du å kjøpe kunstplakater, besøk Gallerix-home.no. Hos Gallerix finner du et bredt utvalg kunstmalerier med motiver som er inspirert av kjente kunstnere som Henri Matisse, Pablo Picasso, Claude Monet, Paul Klee og William Morris. Kunstmalerier gir rom for tolkning på en måte som ingen annen kategori plakater gjør og et kunstmaleri har et unikt uttrykk som gjør det spesielt godt egnet for oppheng i stort format. Våre kunstmalerier er laget av våre egne illustratører, men også av etablerte kunstnere og tegneserieskapere.

Kunstplakater i ulike formater

Våre kunstmalerier og kunstplakater kan kjøpes i fire forskjellige størrelser. 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm som er det største formatet. Ønsker du å ramme inn maleriet ditt, har vi bilderammer av høy kvalitet i sort, hvit og eik. Alle rammer leveres med krystallklart plexiglass. Vi trykker våre kunstmalerier på 200 grams matt papir av høyeste kvalitet fra den franske papirfabrikken Clairefontaine. Papiret er miljøsertifisert FSC og produksjons Svanen/EU Ecolabel.