I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Vintage plakater Plakater
Brought to you by Gallerix
Vintage / Retro

Vintage plakater

Vår samling av Vintage plakater vil ta deg med på en reise gjennom tid, hvor fortiden blir nåtiden. De vakre formene, fargene og stilene fra fortiden vil gi oss en nostalgisk følelse, som kombinert med det moderne interiøret av ditt hjem vil passe perfekt. Bli inspirert!

Vintage og Retro plakater


Vintage plakater på nett

Legg til en gammeldagse følelse til ditt hjem, og husk de gode dagene med klassiske vintage plakater. Vintage plakater er en populær kategori med et utrolig utvalg av gammeldagse bilder. Vintage plakater tar oss med tilbake til en tid som handlet om familie og positive tanker om fremtiden og gir oss en nostalgisk følelse. Heng disse gammeldagse plakatene i stuen, I gangen, på soverommet, kanskje på kontoret, og nyt følelsen av tiden som var.

Kjøp vintage plakater

Ønsker du å kjøpe vintage plakater bør du besøke Gallerix-home.no. Her er et bredt utvalg av vintage plakater med mange forskjellige inspirerende retromotiver å velge mellom. Vintage plakater har en fargebalanse og fargegjengivelse som fanger følelsen av fortiden. Gjennom vintage plakater får du et tilbakeblikk på datidens design, klesstil og frisyrer. Heng vintageplakatene dine i stuen, i gangen eller hvorfor ikke på soverommet?

Dekorer med vintage plakater

Den gammeldagse stilen med gammeldagse plakater på dine vegger har blitt veldig populært i det siste. Vintage og gammeldagse plakater med vakre bilder av en gammel bil, krystal glass, en gammel vinyl platespiller, klassiske rulleskøyter eller et gammelt instrument gir den perfekte mixen, til og med på en moderne galleri vegg. Gammeldagse plakater inspirert av tidligere trender lar oss huske de vakre stilene fra gamledager.

Historien om Vintage

Ordet vintage kommer fra latin og betyr egentlig vinhøst og viser til vin laget det samme året. Senere så har betydningen av ordet vintage endret seg til å bety eldre, fin kvalitet eller produksjonsår. I dag så blir dette ordet brukt til å beskrive klær, bil, bøker, musikk og filmer. Derfor så vil du finne disse motivene på våre Vintage plakater.