I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Byer og arkitektur Plakater
Brought to you by Gallerix
Fra Paris til New York

Byer og arkitektur

De aller fleste av oss har en favoritt by. Om det så er en by som vi selv har besøkt eller en by som vi har hørt om, så er det som regel iallfall et sted som er en favoritt. Stockholm, Roma, London, Paris, Berlin, Tokyo, New York, Los Angeles, og så mange andre flotte byer venter på deg på vårt galleri. Få et vindu til favoritt byen din rammet inn på veggen.

Plakater med byer og arkitektur


Plakater med berømte byer

Den mest tidløse klassikeren av plakater fra kategorien byer og arkitektur er uten tvil plakaten New York City med et svart/hvitt bilde av Manhattan. Midt i Manhattan er Empire State Building med septeret skyet i en lett tåke. Da Empire State Building stod ferdig I 1931 så var det verdens høyeste bygning, en rekord som ikke ble slått på 39 år. I flere tiår så har New York City plakaten vært en del av mange hjem over hele verden, og mennesker har vært stor fascinert av den like lenge. Det er en skikkelig klassiker av plakater, selv om den har blitt noe modernisert gjennom årene. En annen klassiker som du finner I den samme serien er Paris Effeltår plakaten, den finner du også i svart/hvitt. Disse bestselgere og favoritt blant klassiske plakater er ryggraden til hvordan plakater i denne serien skal se ut.

Byer og arkitektur verden rundt

Vi har et stort utvalg av plakater i kategorien byer og arkitektur. Vårt utvalg kommer med tidløse klassikere og fotografier i svart/hvitt som New York og Paris, og har utvidet med vakre byer som Miami, Los Angeles, San Francisco, Køpenhavn, Berlin og London. Vi har også et stort utvalg av bilde plakater både i svart/hvitt og farger fra andre vakre steder i verden. Du vil også kunne finne mange kjente bygninger som illustrasjoner i denne kategorien.

Plakater med vakker arkitektur

Det er enkelt å se hvorfor fotografer blir fristet til å ta bilder av vakre, kjente bygninger. Vi har samlet sammen vakkere bilde kunst av arkitektur fra hvert eneste hjørne av verden. Fantastiske former, unike mønstre, kreative konstruksjoner og fantastiske farger. Arkitektur imponerer og passer perfekt som bilde plakater. Derfor bruker vi også disse bildene i vårt interiør, for å skape liv og kontrast på veggene våre. Vi har vakre plakater med fotografier av spiraltrapper, kunstverk, kjente bygninger, t-baner, togstasjoner, broer, veier og så mye mer. Finn dine favoritter hos Gallerix.