I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Botaniske plakater Plakater
Brought to you by Gallerix
Planter og blomster

Botaniske plakater

Botaniske plakater tilhører en av våre mest populære kategorier og plakater med blomster, plakater med tørkede planter og grønne blad er alltid representert i våre topplister over bestselgere og trendy kunst. Ingen bildevegg er komplett uten plakater med blomster og plakater med planter.

Botaniske plakater med planter og blomster


Plakater med botaniske motiver

Hos Gallerix finner du et stort utvalg av botaniske plakater med planter og blomster. Denne kategorien inkluderer plakater med tørkede planter, grønne blader, blomster og kaktuser. Her kan du finne alt fra fargerike malerier av naturlandskap til stilige illustrasjoner av planter. Spesielt populære er plakater med roser, eukalyptus, bananblader og palmeblader. Blant de botaniske plakatene er det noe for enhver smak og stil som garantert vil forsterke innredningen i hjemmet ditt.

Plakater med blader og tørkede planter

Plakater med tørkede planter og grønne blader er noen av våre bestselgere. De vil passe inn hvor som helst, og passer like godt på egen hånd som et “perfekt par” eller enda bedre sammen med andre plakater som en del av vegg kunst. Plakater med tørkede planter, ofte i brune og beige farger, gir et naturlig utseende I ditt hjem. Plakater med grønne blader passer perfekt sammen med naturlige grønne farger fra de ekte plantene i ditt hjem.

Plakater med blomster

La dine blomster blomste hele året lang! Plakater med blomster kommer i mange forskjellige varianter og fargekombinasjoner. Hva de har som er felles er de vakre formene, detaljene og fargene. Vi har et stort utvalg av plakater med blomster og motiver som har blitt designet gjennom de forskjellige sesongene av året.

Dekorer med botaniske plakater

Det å dekorere med botaniske motiver er noe som nesten blir tatt for gitt. Botaniske plakater er en våre mest populære kategorier og plakater med blomster, plakater med tørkede planter og plakater med grønne blader er alltid på toppen av bestselgere våre. Ingen vegg kunst er fullført uten plakater med blomster og plakater med planter. Ram inn dine plakater med en av våre kvalitetsrammer i svart, hvitt eller eik. Både rammene og plakatene er tilgjengelig i 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm.