I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Grafiske plakater Plakater
Brought to you by Gallerix
Unike elementer

Grafiske plakater

Vår samling av grafiske design plakater reflekterer det modern, minimalistisk interiør trender. I denne kategorien så møtes typografi, geometri, farge og form i en symbiose som sammen skaper det vi kaller grafisk design. Våre grafiske plakater kan bli kombinert med fotokunst og tekstrykk for henge de sammen i par, eller som en del av en større bildevegg.

Grafiske plakater


Plakater med grafisk kunst

I vår samling av grafiske plakater så vil du kunne funne motive hvor typografi, geometri, farge og form slår seg sammen for å danne grunnlaget for hva vi kaller grafisk kunst. I denne kategorien så vil du kunne finne plakater for både modern og klassiske hjem, ofte med illustrasjoner, geometriske symboler og grafiske former. Våre grafiske plakater kommer med klare, ofte enkle, uttrykksfulle motiver som passer perfekt I større formater.

Grafisk design

Grafisk design er en type av kunst som har masse rom for kreativitet, selv om noen av de beste og mest interessante motivene ofte er enkle i utformingen, men uttrykksfulle i budskapene deres. Våre grafiske plakater vil se flotte ut både for seg selv eller som en del av en kunst vegg med mindre og større plakater fra andre kategorier.

Ram inn din grafisk kunst

Ram inn dine grafiske plakater med våre kvalitetsrammer. Velg en av våre rammer i svart, hvitt eller eik. Alle våre rammer blir levert med ekstra tykt krystalklart plexiglass. Både våre grafiske plakater og rammene er tilgjengelig i følgende størrelser 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm.