I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Fotokunst Plakater
Brought to you by Gallerix
Fotografiske plakater

Fotokunst

Hos Gallerix samler vi fotokunst med stilige plakater i både farger og svarthvitt. Plakater med fotomotiv er en tidløs klassiker i interiørsammenheng hvor fotografens arbeid kommer i fokus. Et bilde sier mer enn tusen ord, sier de. Uansett om det er et naturbilde, et portrett, en byutsikt eller et dyremotiv, er det fotografens evne til å fange det unike øyeblikket som skaper det vi kaller kunst. Og ingen bildevegg er komplett uten fotokunst.

Plakater med fotokunst


Kjøp vakker fotokunst

Ønsker du å kjøpe stilige plakater med fotokunst bør du besøke Gallerix-home.no. Fotokunst er vakre bilder tatt av fotografer der motivet er unikt og formidler en spesiell følelse som berører på en måte som et vanlig bilde ikke gjør. Fotokunst, også kalt fotokunst, er en av de største og mest populære kategoriene plakater. Fotokunst er i utgangspunktet et vanlig foto, men hvor kontrast, detaljer, dybdeskarphet, nyanser, metning, vinkler, uttrykk og motiver sammen gjør bildet unikt på en måte som løfter det fra et ordinært foto til kunst. Hva som egentlig skal anses som kunstnerisk fotografi innenfor kunstkretser er imidlertid omdiskutert. Mange kunstnere mener at det må finnes en definisjon på hva som gjør et bilde vakkert for at det skal kunne kalles fotokunst.

Svarthvitt fotokunst

Plakater med svarthvitt-fotografier er en tidløs interiørtrend. Svarthvitt fotokunst passer i de fleste interiørmiljøer og sort-hvitt fotokunst er også lett å kombinere med plakater fra andre kategorier og fargeplakater. Dette gjør dem til en åpenbar del av enhver trendy bildevegg. Kombiner gjerne plakater med bilder med en av våre teksttavler for å skape en god kontrast og dermed bringe balanse til bildeveggen din.

Fotografi som kunstform

De siste årene har fotokunst vokst til å bli en enorm interiørtrend, og en stor del av forklaringen ligger i at begrepet fotokunst er veldig bredt. Fotografiske plakater, det vil si fotokunst, inkluderer alt fra vakre naturbilder og dyrebilder til detaljerte nærbilder av blomster og planter eller fotografiske portretter, fotografier av arkitektur og bilder i unike miljøer. Verdens første fargefotografi ble tatt av James Clerk Maxwell i 1861, men fotografi som kunstform dukket opp i løpet av 1900-tallet da både kunst og dokumentarfotografi ble akseptert i den vestlige kunstverdenen. Etter hvert som kameraet har utviklet seg, har også mulighetene for å lage fotokunst blitt større.

Ram inn fotokunsten din

Vi trykker alle våre fotokunstplakater på et 200 grams matt papir av høyeste kvalitet. Våre plakater med fotokunst finnes i størrelsene 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Match med en av våre stilige rammer i tre tilgjengelig i sort, hvit eller massiv eik.