I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Barneplakater Plakater
Barneplakater
For liten og stor

Barneplakater

Vår samling av plakater for barnerom er inspirert til å gi glede til både gamle og unge. Lekenheten som du finner I plakatene er både vakre og lærerike, gir deg muligheten til å designe vakre barnerom.

Barneplakater for barnerom


Kjøp barneplakater til barnerommet

Ønsker du å kjøpe barneplakater til barnerommet, besøk Gallerix-home.no. Hos Gallerix finner du et stort utvalg barnemalerier og masse søte barneplakater i forskjellige stiler. Plakater for små barn og plakater for gutter og jenter, fra de minste babyene til større barn i tenårene. Barneplakater med lekne motiver er sikkert valg når du skal innrede et barnerom. Blant våre populære barneplakater finner du plakater som The Cat and the Butterfly, Teddy Moon, Pink Balloons, Hakuna Matata, I love you to the moon and back og mye mer. Lag en leken bildevegg ved å kombinere ulike barnebilder.

Dekorer med kunst for barn

Ditt barnerom burde være fylt med lek og kjærlighet. Plakater for barn er en flott måte til å opprette et vakkert barnerom. Vi har barnemalerier i mange forskjellige stiler og noe som vil passe til alle de forskjellige barnesmakene. Fra lyse, koselige barnerom til fargefulle, kule tenår rom. En flott og rimelig måte til å oppdatere rommet på er å forandre kunsten som du har valgt å ha i dine rammer. Vi gir ut nye motiv hver eneste uke og holder deg oppdatert.

Lekene og fargerike barnemalerier og barneplakater

Ta sjansen å prøv deg ut med litt farger på veggene på barnerommet med lekne og fargerike barneplakater. Oppmuntre til både lek og læring med barns malerier av dyr,, kjente karakterer eller fantasifulle rom motiver. Ram inn dine barneplakater med en av våre vakre rammer i svart, hvitt eller eik. Alle våre barne plakater og rammer er tilgjengelig i 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. En barneplakat er en vakker gave til venner og familie.

Barneplakater for pedagogisk læring

Med våre barnemalerier i "Lær mer om"-serien setter du fart på barnets læringsprosess samtidig som det ser fint ut på veggene. Oppdag våre dyremalerier for barn "Dyr på gården", "Dyr i havet", "Dyr i jungelen", "Dyr i Afrika" eller "Dyr i skogen". Barnet ditt lærer å gjenkjenne formene til dyr, hvor de bor og hva de kalles. De litt større barna lærer også å lese og stave fordi navnene på dyrene er trykket på tavlene. Pedagogiske barnemalerier er også tilgjengelige med våre barneplakater "Lær mer om alfabetet" og "Lær mer om tall". Stilige, lekne og morsomme malerier for barn!