I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Brought to you by Gallerix
Hyll barnets fødsel
Fødselen til barnet ditt
Skala 1:1 av barnet ditt
Flere stiler og farger
Sweetheart

Artistic sketch

fra kr 390,00 kr 590,00
Opprett her
Original #1

Artistic sketch

Original #2

Artistic sketch

Coal #1

Artistic sketch

Coal #2

Artistic sketch

Contour #1

Artistic sketch

Contour #2

Artistic sketch

Carbon #1

Artistic sketch

Carbon #2

Artistic sketch

Carrara #1

Artistic sketch

Carrara #2

Artistic sketch

Blanket

Artistic sketch

Sweetheart

Artistic sketch

Sanna Wieslander

Nyhet! Oppdag skissene våre "Cuddle" og "Sweet Dreams" illustrert av Sanna Wieslander.

Les mer Les mer
Cuddle

Illustrasjon av Sanna Wieslander

Sweet Dreams

Illustrasjon av Sanna Wieslander

Footprints

Artistic sketch

Teddy

Artistic sketch

Kjøp fødselsplakat på nett


Fødselsplakat

Lag kunst av den vakreste tingen du har og for alltid husk ditt barns fødsel med en unik fødselsplakat. En personlig fødselsplakat fra Gallerix er både kunst og et vakkert minne om hvor liten barnet ditt var når han/hun ble født. Med en fødselsplakat som er helt unik med barnets fødselsdato og navn, og med skisser skalert til naturlig størrelse, lager du ditt eget lille mesterverk. Velg mellom flere forskjellige farger og stiler og finn din personlige favoritt.

Design din egen fødselsplakat

Velg hvilken av våre vakre fødselsplakatillustrasjoner du ønsker skal representere barnet ditt. Design din egne unike fødselsplakat ved å velge ramme, tekst innhold og farge. Når du legger til barnets lengde, så vil tegningen forandre størrelse og bli printet i 1:1 skala, naturlig størrelse. Alle fødselsplakatene kommer i størrelse 50x70. Med barnets navn så kan du også legge til fødselstid, dato, vekt og personlig hilsen gjør din fødselsplakat unik. En personlig hilsen kan bli lagt til når en fødselsplakat blir gitt som en gave, til en bursdag eller dåp f.eks. Den samme raden av tekst kan også bli brukt for annen tilpasset tekst. Du kan for eksempel legge til by eller sykehus som barnet ble født på. Mulighetene er uendelige og valget er ditt!

Unik kunst

Våre fødselsplakater er helt unike og kan kun bli bestilt fra Gallerix. Kunstnerne bak hver illustrasjon og fødselsplakater er designere fra vårt eget designteam, noen ganger så inviterer vi andre kunstnere til å sete sitt egne personlige spun på fødselsplaktene våre. Opplev våre nye fødselsplakater “Cuddle” og “Sweet Dreams”, som har blitt opprettet av Sanna Wieslander. Les mer om vårt unike samarbeid her.

Dåpsgave

En fødselsplakat er en utrolig vakker gave til en hver foresatt. Skjem deg selv bort eller gi det til venner og/eller familie. Alle som har barn som også elsker dekerasjoner og design vil elske denne gaven. En fødselsgave er den perfekte gaven til nye foreldre, som en dåpsgave.

Vårt papir

Vi trykker fødselsplakaten din på et nøye utvalgt 200 grams matt papir av høyeste kvalitet fra den franske papirfabrikken Clairefontaine. Både papiret og produksjonen er miljømerket, og fødselsplakatene våre er også signert med vårt håndpregede segl, som gir hver plakat et eksklusivt kvalitetsstempel.

  • 200 gram MultiDesign
  • Tykt papir
  • Vakker matt overflate
  • Aldersbestandig
  • FSC miljøsertifisert

Miljøansvar

Våre barn er vår fremtid. Når du bestiller din fødselsplakat fra Gallerix så kan du føle deg trygg på at vi tar ansvar for vår natur og miljø, både nå og i fremtiden. Produksjonen vår er sertifisert for bærekraftig produksjon, papiret vårt er FSC merket og strømmen vi bruker kommer fra lokale produsenter. For hvert tre som blir brukt i vår produksjon så planter vi to nye trær. Trær hjelper til med å rense luften vi puster inn ved å absorbere karbondioksid. De produserer nytt oksygen og binder vannet i bakken, samt som de bidrar til biologisk mangfold.