I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Den intelligente bildekroken

Den intelligente bildekroken

Bold bildekrok er et svenskt utviklet product for alle typer av bilderammer og vegger beregnet for kunst og bilder. Det unike designet gir fleksibilitet og det gjør det raskt og enkelt å henge malerier, til og med på vegger som er veldig harde. Alt du trenger er en hammer, ikke noe annet.

BOLD Bildekrok

Fordeler med Bold bildekrok:

  • Passer til alle typer av rammer og vegger
  • Super rask montering
  • Trenger ikke skrutrekker, plugg eller drill
  • Legger igjen minimalt med merker på veggen

 

Se videoen av Bold bildekroker – Trykk her!

 

Fester seg på alle typer av vegger
Hver bildekrok har en spiker av slipt stål som enkelt kan slås inn I enten betong, tre eller gips med en standard hammer. Egenskapene til stålspikerne gjør at kroken kan brukes selv der konvensjonelle spikere normalt ikke holder, f.eks. på harde betongvegger. I tillegg så vil neglene, som ikke er mer enn 1.2mm tykke, legge igjen minimalt med merker på veggen. Dette lar deg slippe lange skrue hull eller skader som må bli reparert når det er på tide å flytte eller male.

Bold Bildekrok passer til alle typer av rammer og vegger

Fester seg på alle typer av vegger

Passer til alle typer av rammer
Det finnes tusenvis av varianter av rammer, men Bold bildekroker vil passe til de fleste. Avhengig av designet og størrelsen på rammen, du kan velge å enten henge ditt maleri direkte på Bold bildekrok eller bruke rammens eksisterne kroker som er tilgjengelig, eller om du ønsker å bruke en tråd. Bildekrokene hyllefeste passer til de aller fleste rammebraketter og krokene optimal dybde gjør at rammen henger helt opp mot veggen uten hull i sidene.

Enkel å montere
Med Bold bildekork så trenger du ikke skru, bruke plugger eller drille først. Det tar ikke noe mer en noen få sekunder å henge maleriet på veggen. Betong vegger er vanligvis vanskelig å henge bilder på, men med Bold kroker så kan dette bli gjort med en hammer.

Unike egenskaper
Bold bildekrok er laget av en svært slagfast, men fleksibel termoplast med egenskaper som gjør at den tåler høy belastning uten å sprekke. De slipte stålspikrene festes til alle vanlige typer vegger, unntatt glass og fliser, og utformingen av bildekroken sørger for at den henger godt mot veggen selv med stor belastning. På fronten er Bold krok forsynt med et relieff, en forhøyning i fronten av kroken, med en måleskala i centimeter og tommer for å lette justering av posisjonen under montering. Små fordypninger i siden av kroken gjør det enkelt å komme inn bak og fjerne den fra veggen igjen.

BOLD Bildekrok koster 39 kr (2-pak) og kan kjøpes  her.

 

BOLD Bildekrok profil

Bold Bildekrok


Kjøp bildekrok her