I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Dekorer ditt hjem med plakater

Dekorer ditt hjem med plakater

Så snart veggene er malt, møblene har blitt plassert lysene er på plass og teppene er lagt, så er det på tide å dekorere med de små detaljene. Det å dekorere med rammed plakater og malerier er en enkel og rimelig måte å fullføre et rom og få det til å virkelig sette stilen som du ønsker i ditt hjem. Her er listen vi har satt sammen for smarte dekorasjonstips for de som ønsker å gjøre det selv:

1. Lag en bildevegg
Det å lage en bildevegg er en enkel og rimelig måte å dekorere et helt rom. Gallerivegger lam være store eller små avhengig av størrelsen på rommet og plassen du har, men hva de alle gir er et nytt liv til veggene. Og enda mer, mulighetene til å opprette en personlig miks av stiler er endeløse! Med små, enkel betyr at du veldig raskt kan ta en tom, kjedelig vegg plass og gjøre den om til en vakker og personlig kunst samling.

2. Dra nytte av vakre vinduer
Du trenger ikke å sette en plante og en lampe i vinduet. Selv om plakater normal blir hengt på veggen, så kan du noen ganger tenke litt utenfor boksen og enten så kan du plassere et bilde i en ramme mot veggen ved siden av et vindu med vakkert lys eller plassere en innrammet plakat på vindushyllen. Kombiner med andre vakre dekorative ting!

3. La farger og former jobbe sammen
Design en utrolig kunst samling som samhandler med sine omgivelser ved å lage en galleri vegg med plakater med ton-i-ton farger. Lag et moodboard med dine utvalgte farger som du velger fra møbler og vegger, bruk disses om utgangspunktet når du skal velge plakater, som beige og svart. Det er både effektivt og harmoniserende – og ikke minst stilig!

4. Velg et konsekvent tema
En stilig måte til å lage en vegg full av plakater som passer sammen er med et felles tema, eller velge en kategori, emne eller stil. Et felles tema kan være natur, et felles emne kan være kjærlighet, og en felles stil kan være Abstrakt eller minimalistisk.

5. Dekorer med svart-hvitt plakater
Svart-hvitt plakater er enkle å kombinere med de fleste stiler og farger. Det gjør det enkelt å finne plakater som passer med fargen du har på veggen, møblene dine og andre plakater som du har, uansett hvor du starter. Enten kombiner svart/hvitt plakater gjennom hele veggen din, eller bruk svart/hvitt plakater for å få en litt forandring i mellom farge plakatene.

6. Finn en kilde for inspirasjon
Hvem liker vel ikke å titte rundt på nettsider for ideer for leiligheter og hjem? Vi snakker ikke bare om sider som du kan kjøpe ting på, det finnes også sider hvor du kan få inspirasjon for interiør design for ditt hjem. Ta skjermbilder og lagre bildene når du ser noe som du liker, noen smarte løsninger som du tenker vil passe seg fint hjemme eller noen fargekombinasjoner som du har lyst til å prøve ut.