I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Bygg din egen bildevegg

Bygg din egen bildevegg

Designe din egen bildevegg kan være en utfordring. På den ene siden, størrelsen på bilde veggen skal passe seg i det valgte rommet og rammene skal henge rett og se pent ut. Kombinere forskjellige størrelser på rammer og få det perfekte mellomrommet mellom rammene kan være vanskelig når det er så mye forskjellig å tenke på. La oss hjelpe deg ved å guide deg gjennom prosessen så du kan få den perfekte bildeveggen!

Så hvordan lager du din helt egne bildevegg?

1. Planlegging
Start med en god plan. Før du begynner på din bildevegg, så må du vite hvor mye av veggen din du ønsker å dekke, hvilke størrelser du ønsker på rammene, hvor mange rammer du kommer til å bruke og hvor mye plass du ønsker mellom hver ramme. Det lønner seg å tegne ned på papir og prøve ut forskjellige løsninger på hva du tenker du har lyst på og hva som vil se bra ut i ditt hjem.

2. Hvor mye penger du ønsker å bruke
Om du kjøper en enkel plakat eller ramme så koster det deg ikke så mye, men om du trenger flere så vil det koste mer. Bestem deg for hvor mye du ønsker å bruke på veggen din og hold oversikt over alt du betaler ut fra begynnelsen av.

3. Finn ut alle de viktige målene
Mål hvor mye plass du har på veggen din. Hvor bred kan galleriveggen være, og hvor høy? Det kan være at du har begrensninger når det kommer til plass, men det kan også gi deg forskjellige muligheter. Når du vet mer eller mindre hvor mye plass du har, så kan du bruke en av våre maler for galleri vegg og finne en som vil passe plassen du har perfekt. Alle våre maler viser tydelig målene for høyden og bredden på en gallerivegg. 

4. Tilpass deg til plassen du har
Størrelse etter plass. Et stort rom gir plass for stort galleri, et mindre rom har mindre plass for dette. Desto større rommet er, desto mer vegg plass har du, du kan gi rammene mer plass til å puste. 

5. Finn den riktige fargebalansen
Start fra fargen på veggen og møblene dine. Vær sikker på at dine valg av rammer og plakater passer med fargene som du har på veggene og møblene. Et godt tips er å starte med to tilt re farger. Det vil sikre at du får kombinasjonen av plakater som passer godt med hverandre og omgivelsene, og du unngår følelsen av at det er for mye og rotete rundt deg.

6. Velg motiver!
Det er nå på tide for den morsomme delen – nemlig velge de vakre motivene! I Gallerixs tilbud av plakater så vil du kunne finne noe som passer til enhver smak og stil og valgene er nesten endeløse.Tør å variere og kombinere forskjellige typer av motiver, men prøv å ha en rødtråd som går gjennom alle valgene dine. En kategori som er enkel å jobbe med er plakater i svart-hvitt, som veldig enkelt kan bli kombinert med farge plakater fra andre kategorier som abstrakt, natur eller bilde kunst. Et annet godt tips er å velge noen tekst plakater for en variasjon blant alle bildene, en god variasjon, en variasjon som ofte trengs.

Lykke til!