I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
10 måter til å dekorere med plakater

10 måter til å dekorere med plakater

Hvordan dekorere med plakater? Vi har en liste med 11 stil tips som viser deg hvordan du kan dekorere med plakater på forskjellige måte og sikre at du blir inspirert. Følg oss!

 

Posters med färger som samspelar

@asemakatu

1. La fargene blande seg
Velg noen få base farger og et motiv basert på fargen. Med våre enkle filtere og sorteringsverktøy så vil du kunne finne plakater i spesifikke farger. 

 


 

Svartvita posters

@jb_styling_interieur

2. Stilig med svart/hvitt
Ingenting er enklere enn å kombinere ditt interør design med svart/hvite plakater – de passer i alle rom og med alle stiler. Design din personlige galleri vegg med bare svart/hvite plakater – super stilig!

 


 

Posters på tavellist

@haeuschenliebe

3. Plakater på utstillingshyller
Det å sette en innrammet plakat på en utstillingshylle er det perfekte valget når du har begrenset med plass, f.eks i gangen eller på en vegg som ikke er så bred.

 


 

Posters i tavelvägg på höjden

@pilkess

4. Bygg høyt
Det å bygge noe vertikalt Krever mindre plass, men det gir en viss effekt og er et fantastisk alternativ for å bruke plass.

 


 

Matcha posters med möbler

@cc_no8

5. Kombiner plakater med møbler
Det er flott å kunne kombinere stilen av dine plakater med stilen på dine møbler, både når det kommer til farge og fasong. F.eks, rustikke møbler i naturlige materialer som tre kan fint kombineres med abstrakte plakater i naturlige farger som brunt eller sand.

 


 

Posters Perfect Pair

@mimis_homestory

6. Perfekt par
Velg to matchende plakater og heng de sammen. Som det perfekte paret til hjemmet ditt!

 


 

Stor tavelvägg med posters

@bjorkmanchristine

7. Bygg stort
Det tar mye plass og du kommer til å investere mer – men wow, det er virkelig noe annet! Fyll en hel vegg med innrammede plakater er ikke noe som mange gjør, men det er noe som flere burde ta sjansen til å gjøre!

 


 

Poster anpassad efter känslan i rummet

@cream_interior

8. Tilpass følelsen til rommet
Det å velge en fargepalett og et budskap som harmonerer med rommet ditt vil skape et komplett bilde. Det er derfor på soverommet så velger vi ofte dempede farger med dempede bilder og meldinger. 

 


 

Posters med genomgående absrakt tema

@huisje.55

9. Konsekvente temaer
La design med inspirasjon fra et felles tema fylle veggene dine. Det å kombinere farger og former fra våre abstrakte plakater er en enkel og ryddig måte å lage en gjenstand på galleri veggen din.

 


 

Stor Poster

@fjelievillan

10. Kunst i stort format
En virkelig vakker kunst plakat kan bli hengt opp i et stort format. En av våre favoritter er Fernand Leger plakaten.

Lykke til!