I dag får du opptil 30 % rabatt på plakater
Når du handler for minst 395kr.
Sorter utvalg
Lukk
Bruk filter
Farge
Retning
Sortering
Bruk filter
Brought to you by Gallerix
Unike fotografier

Ikoniske bilder

I kategorien av ikoniske bilder så presenterer vi bilder tatt av berømte fotografer og klassiske og nye bilder av berømte mennesker som over mange år har gitt inspirasjon rundt omkring i verden. Flere av printene i denne kategorien er merket med "Premium valg" som viser at de er blant våre mest eksklusiv og unike plakater, spesielt valgt for deres design og kvalitet.

Plakater med ikoniske bilder


Plakater med kjendiser

I vår samling av ikonisk bilde kunst, og ikoniske fotografier så vil du finne et nøye utvalg av bilder tatt av våre etablerte og kjente fotografer, samt bilder og portretter av tidløse ikoner og kjendiser. Velg fra våre ikoniske plakater om du ønsker å skape en reto, vintage og elegant følelse i hjemmet ditt. Våre vintage portretter, ofte I sort/hvitt, av f.eks. Birgitta Bardot, er tidløse klassiker som vil løfte interiøret uansett stilen!

Plakater med ikoniske fotografier

En kjent person formidler en følelse og står for noe. Det kan være en artist, en sportsprofil, en artist, en skuespiller, et moteikon eller en forfatter. Når disse portretteres gjør bildet fotografen tar ofte sterkt inntrykk. Som kunst er ikoniske fotografier derfor både en tidløs og populær del av interiørdesignet vårt.